Wie ben ik?

Vanaf 1982 ben ik als ervaringsdeskundige actief in deĀ hulpverlening aan mannen en vrouwen die in hun relatie worden geconfronteerd met homo- of biseksualiteit (open avonden, telefonische opvang, voorzitterschap afdeling Amsterdam van de vereniging ‘Orpheus’, begeleiding mannenweekenden, individuele gesprekken met vrouwen, mannen en echtparen, schrijver van diverse artikelen en boeken, lezingen etc.). In 2007 begon ik mijn eigen coachingspraktijk en startte ik een mannengespreksgroep. Tevens volgde ik een opleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching in Haarlem.
Wilfred 2015 (3)

 

 

Wilfred Ploeg (1953), orthopedagoog, coach en schrijver van o.a. Naar verten die niemand weet, (uitg. Meinema, Delft,1985), Geen mens is van een ander, (uitg. www.lulu.com, London, 2007), Een vondst van de schepper (uitg. Narratio, Gorinchem, 2012) en Man met vrouw zoekt man, (uitg. Fosfor, https://fosfor.nl/ Amsterdam, 2016)