Doelstellingen

ISchermafbeelding 2016-02-29 om 19.45.17n mijn praktijk coach ik mannen die in hun heterorelatie geconfronteerd worden met homo- of biseksualiteit. Misschien heb je hier mee te maken. Ik begeleid je bij deze vaak ingewikkelde zoektocht. Samen zoeken we naar een weg die het beste bij je past. Ik ga daarbij steeds uit van de kracht die ieder mens in zich heeft om met zijn eigen problemen om te gaan. In mijn werk als coach zijn zorgvuldigheid, acceptatie van jezelf en de ander, inlevingsvermogen, creativiteit en humor erg belangrijk.
De coachingsgesprekken vinden plaats op mijn woonadres in Amsterdam, op neutraal terrein of bij je thuis, afhankelijk van ieders wensen en omstandigheden.
Een eerste telefonisch intakegesprek is altijd gratis. Als je besluit een afspraak met mij te maken voor een coachingsgesprek dan betaal je € 80,- voor een gesprek van ongeveer anderhalf uur (excl. eventuele reiskosten en reistijd bij bezoek aan huis). Als je financiële situatie een drempel is om een afspraak te maken is een lager bedrag voor mij geen probleem.   
Samen stellen we vast hoeveel gesprekken er nodig zijn. Soms is één coachingsgesprek al voldoende om je verder te helpen, soms zijn meerdere gesprekken nodig. Vaak is het prettig om eerst alleen te komen, maar in een vervolggesprek is ook je vrouw/vriendin van harte welkom, als blijkt dat een gesprek met elkaar ook bijdraagt aan het vinden van een manier om met de situatie om te gaan.